Συχνές Ερωτήσεις

Με ποιους τρόπους μπορεί κανείς να παραγγείλει;

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος: Δημιουργήστε ένα λογαριασμό με τα στοιχεία σας και συνδεθείτε με αυτόν στο www.toysgalaxy.gr. Στη συνέχεια μπορείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αποκτήσετε προσθέτοντάς τα στο «καλάθι» σας. Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας  θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται από το σύστημα.
  • Με τηλεφωνική παραγγελία: Καλώντας στο 2410 554267 έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.
Ποιες επιλογές έχω για την πληρωμή των προϊόντων;
  • Με αντικαταβολή: Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης στο χώρο σας. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά. Για αποστολές με πρακτορείο μεταφορών, δεν είναι εφικτή η αντικαταβολή. Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας.
  • Με πιστωτική κάρτα: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες για τις παραγγελίες σας.
  • Με τραπεζική κατάθεση: Αφού κάνετε την παραγγελία σας στους συνεργάτες του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών τηλεφωνικά στο 2410 554267, εκείνοι θα σας ενημερώσουν για τους λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών. Στη συνέχεια μπορείτε να καταθέσετε το ποσό των αγορών σας και να στείλετε την απόδειξη κατάθεσής σας στην εταιρεία μέσω e-mail.
  • Μέσω PayPal: Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του πιο αξιόπιστου και ασφαλούς τρόπου online μεταφοράς χρημάτων, PayPal.
Τι επιλογές έχω για την παραλαβή της παραγγελίας μου;
  • Με Courier-Εταιρεία Ταχυμεταφοράς: Η εταιρεία ταχυμεταφορών αναλαμβάνει να παραδώσει τα μικρά σε όγκο και βάρος προϊόντα της παραγγελίας σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας που καλύπτει το δίκτυο μεταφορών της εταιρείας.
  • Με μεταφορική εταιρεία: Όταν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα μεγάλου όγκου, τα προϊόντα σας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία στο χώρο σας και εσείς επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς.
Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να ολοκληρώσω μια παραγγελία;

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας απαιτούνται μερικά πολύ απλά βήματα:

Μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.toysgalaxy.gr, περιηγηθείτε στο site, επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και προσθέστε τα στο καλάθι σας.