Σχετικά με Εμάς

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Η ιδέα για το online shop με παιδικά παιχνίδια τριγύριζε λίγο καιρό στο κεφάλι μας, ώσπου τον Σεπτέμβριο του 2020 γεννήθηκε βασισμένο στην αγάπη του μικρού Ιάσονα για τα παιχνίδια, το toysgalaxy.gr. Ευτυχώς για εκείνον, την ίδια “τρέλα” για τα παιχνίδια κουβαλάνε και οι γονείς του. Βρίσκοντας σύντομα βοήθεια από εργατικούς και φιλότιμους συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για δημιουργία και εξέλιξη του αγαπημένου μας toysgalaxy.gr, ξεπερνώντας με επιτυχία τις οποίες δυσκολίες προέκυπταν.

Ζώντας και μεγαλώνοντας με παιδιά τα τελευταία χρόνια έχουμε καταλάβει ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο και αγνό συναίσθημα από την χαρά που νιώθουν τα παιδιά όταν σκίζουν το περιτύλιγμα της συσκευασίας για να αποκαλύψουν και να εξερευνήσουν το καινούριο τους παιχνίδι.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Τα μεγαλύτερα toys brands

Στη σύντομη παρουσία μας στο χώρο του παιχνιδιού έχουμε καταφέρει να πετύχουμε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής παιχνιδιών στον κόσμο όπως οι Playmobil, Hasbro, Mattel, Giochi Preziosi, As Company και πολλές άλλες.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Μια μαγική εμπειρία παινχιδιού

Θέλουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα toysgalaxy.gr να γίνει ο no.1 προορισμός για αγορές των αγαπημένων σας παιχνιδιών, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Μέσα από ένα ασφαλές δίκτυο συναλλαγών, επιδιώκουμε να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτησή σας!