Πολιτική Επιστροφών

Σας καταλαβαίνουμε! Αν για κάποιο λόγο θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν γιατί απλά αλλάξατε γνώμη, ή να αλλάξετε ένα δώρο που σας έφεραν, σας παρέχουμε δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση περιλαμβάνοντας όλα τα αξεσουάρ. Προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση.

Ένα ποσό ίσο με το τίμημα της αγοράς θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας, δηλαδή εάν έχετε ένα προϊόν προς επιστροφή αξίας 50€, εμείς θα πιστώσουμε το καλάθι σας με 50€ μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του προϊόντος.

Αν πρόκειται για δώρο που σας έφεραν, το ποσό θα πιστωθεί σε υπάρχοντα λογαριασμό σας αν έχετε (στο “πορτοφόλι” σας). Αλλιώς πρέπει να ανοίξετε το δικό σας λογαριασμό, πατώντας στο Εγγραφή.

Το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής αφορά ολόκληρο το προϊόν και όχι τμήμα του (π.χ: αξεσουάρ προϊόντος).

Για την πορεία του αιτήματος σας θα ειδοποιηθείτε με email στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης, κάρτα αλλαγής ή το τιμολόγιο πώλησης.

Επιστροφή προϊόντος με 3 απλά βήματα:

1ο Βήμα:

Δηλώστε την επιθυμία σας για επιστροφή συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία στην φόρμα επιστροφών.

2ο Βήμα:

Αφού λάβετε επιβεβαίωση λήψης του αιτήματος σας μέσω email, συσκευάστε το προϊόν σε κάποια συσκευασία/ κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την μεταφορά του.

3ο Βήμα:

Παραδώστε το προϊόν την συμφωνημένη ημέρα και ώρα, στον συνεργάτη μας που θα έρθει στην διεύθυνση που έχετε υποδείξει, χωρίς καμία επιβάρυνση για μεταφορικά.

Ολοκληρώσατε: Tο καλάθι σας θα πιστωθεί με το ανάλογο ποσό και θα ειδοποιηθείτε με email στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.