Αναλυτικοί Όροι Χρήσης

Το www.toysgalaxy.gr (εφεξής “Κατάστημα”) αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του οποίου η ατομική επιχείρηση Λάππα Όλγα (εφεξής “Πωλητής”) με ΑΦΜ: 033405702 και ΑΡ. ΓΕΜΗ: 156815740000 που υπάγεται στη Δ.Ο.Υ. Λάρισας και εδρεύει Μιαούλη 24 με Τ.Κ. 41223, διαθέτει διαδικτυακά τα προϊόντα της στους πελάτες της (εφεξής “Χρήστης”). Η περιήγηση και η χρήση του Καταστήματος συνεπάγεται ανεπιφύλακτα τη ρητή συγκατάθεση και συμφωνία σας με τους παρακάτω όρους, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεχτικά.

Ο Πωλητής μπορεί να τροποποιήσει τους όρους των συναλλαγών ,που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες που προκύπτουν από το περιβάλλον δραστηριότητας του. Σε κάθε περίπτωση υποχρεούται να προβαίνει σε ενημέρωση των χρηστών μέσω της παρούσας ιστοσελίδας για τροποποιήσεις των όρων αυτών. Τέλος οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων ισχύει για νέες παραγγελίες και όχι για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα σε προγενέστερη στιγμή

1. Υποχρεώσεις και Δικαιώματα Καταστήματος

Ο Πωλητής φέρει ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση της παραγγελίας του Χρήστη εφόσον αυτό προέκυψε από δική του αμέλεια ή δόλο και δεν φρόντισε να ενημερώσει των Χρήστη προηγουμένως. Αντιθέτως σε περίπτωση που η καθυστέρηση οφείλετε στον τελικό μεταφορέα ή σε λόγους ανωτέρας βίας ουδεμία ευθύνη φέρει ο Πωλητής. Ο Πωλητής δεν εγγυάται τη άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκθέτει στο κατάστημα, αλλά είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει άμεσα τον χρήστη για την μη διαθεσιμότητα αυτών σε περίπτωση παραγγελίας ή επικοινωνίας του σχετικά.

Ο Πωλητής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα τεχνικής φύσεως προκύψουν στον Χρήστη κατά τη διάρκεια πλοήγησης στο Κατάστημα, όμως δηλώνει πρόθυμος να τον υποστηρίξει σε αυτά εφόσον είναι αυτό δυνατό μέσω τηλεφωνικής ή άλλης μεθόδου επικοινωνίας. Ο Πωλητής δεσμεύεται ότι θα προσπαθεί να κρατάει ενημερωμένο το Κατάστημα με πλήρεις και ταυτόχρονα έγκυρες πληροφορίες ως αναφορά τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, όμως δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκληθεί ακούσια σε αυτό.

2. Υποχρεώσεις και Δικαιώματα Χρήστη

Ο Χρήστης του Καταστήματος με την πλοήγηση του σε αυτό συνεπάγεται ότι συμφωνεί και αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το υλικό της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός του να ενημερωθεί σχετικά με τα προϊόντα που εκθέτει ο Πωλητής ή και να παραγγείλει αυτά. Επίσης ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να αναμεταδώσει της πληροφορίες αυτές με ηλεκτρονικό ή έντυπο τρόπο με σκοπό την κοινοποίηση τους σε τρίτους εφόσον ο Χρήστης πιστεύει ότι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά.

3. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το Κατάστημα αποτελεί τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Πωλητή. Τα προϊόντα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες, οι εικόνες και γενικά όλο το περιεχόμενο αλλά και η δομή των ιστοσελίδων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Πωλητή και προστατεύονται από τις διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου όσο και των ευρωπαϊκών και διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά , downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Η αναπαραγωγή , επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο με προηγούμενη έγγραφη άδεια του Πωλητή ή άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Όλα τα ονόματα, οι εικόνες , τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τον Πωλητή ή και το Κατάστημα καθώς επίσης και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, αποτελούν αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του Πωλητή και του καταστήματος ή και των ως άνω τρίτων μερών και τελούν υπό την προστασία των ελληνικών , κοινοτικών και διεθνών νόμων περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής, πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

4. Ασφάλεια Συναλλαγών και Πλοήγησης – Προσωπικά Δεδομένα

α. Ασφάλεια Συναλλαγών και Πλοήγησης

Ο Πωλητής δεσμεύετε να παρέχει στο Χρήστη τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών του δεδομένων κατά την πλοήγηση αλλά και την πραγματοποίηση των συναλλαγών του μέσω του Καταστήματος. Τα προσωπικά στοιχεία του Χρήστη αλλά και οι πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές του στο Κατάστημα είναι ασφαλείς και απόρρητες. Αυτό επιτυγχάνετε χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους που προσφέρει η σημερινή τεχνολογία. Αναλυτικότερα:

Σύστημα εισόδου του Χρήστη μέσω ονόματος χρήστη και προσωπικού μυστικού κωδικού ασφαλείας.
Σε οποιοδήποτε στάδιο γίνεται μετάδοση απόρρητων προσωπικών δεδομένων γίνεται χρήση ειδικού προστατευμένου περιβάλλοντος.
Ειδικότερα οι αγορές με χρήση πιστωτικής κάρτας γίνονται μέσω συστήματος e-commerce της τράπεζας Πειραιώς, σε ειδικά κρυπτογραφημένο περιβάλλον.

β. Προσωπικά Δεδομένα

Τα προσωπικά στοιχεία του Χρήστη που ζητούνται στο Κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να διεκπεραιωθούν ομαλά οι παραγγελίες ή τα αιτήματα του, είτε για να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Πωλητή προς το Χρήστη και πάντα μόνο από ειδικά εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους του Πωλητή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα βρείτε στην Πολιτική Απορρήτου που είναι αναρτημένη στη σελίδα του Ηλεκτρονικού Καταστήματός.

5. Διαδικασία Αγοραπωλησίας

α. Καταχώρηση Παραγγελίας γίνεται:

Τηλεφωνικώς από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 18:00) και Σάββατο (10:00 – 14:30) στα 2410 554267.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.toysgalaxy.gr όλο το 24ωρο.
Στέλνοντας E-mail στο info@toysgalaxy.gr όλο το 24ωρο.

β. Εξόφληση Παραγγελίας γίνεται με:

1. Αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στον αντιπρόσωπο της εταιρίας courier ή της συνεργαζόμενη μεταφορικής. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,50€  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για ολόκληρη την Ελλάδα.


2. Κατάθεση στους λογαριασμούς όψεως των συνεργαζόμενων τραπεζών
Τράπεζες ΣυνεργασίαςΛογαριασμοί ΙΒΑΝ


Τράπεζα ΠειραιώςGR79 0171 7840 0067 8412 8530 412
Εθνική Τράπεζα της ΕλλάδοςGR69 0110 2520 0000 2526 0638 371
EurobankGR70 0260 2170 0003 1020 2422 366

3. Μέσω Κάρτας (MasterCard, Visa, κτλ)
4. Πληρωμή μέσω Paypal
5. Πληρωμή στο Κατάστημα

Ειδικοί Όροι Αγορών με Πιστωτική Κάρτα

Οι Ειδικοί Όροι Αγορών με Πιστωτική Κάρτα έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα σε κάθε Χρήστη του Καταστήματος και του Πωλητή. Αυτοί οι Όροι είναι οι µόνοι εφαρμόσιμοι και αντικαθιστούν οποιουσδήποτε άλλους όρους, εκτός εξαιρέσεων, διατυπωμένων γραπτώς και µε σαφήνεια. Θεωρούμε πως αποδέχεστε πλήρως τους Όρους κατόπιν ανάγνωσης αυτών:

Όλες οι παραγγελίες που δίδονται µέσω του Καταστήματος και η πληρωμή γίνεται µέσω πιστωτικής κάρτας, αποτελούν αντικείμενο εξακρίβωσης εκ μέρους του Πωλητή.

γ. Αποστολή Παραγγελίας

Τα προϊόντα αποστέλλονται αυθημερόν ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση λόγω εξωγενών συνθήκων (Lock Down) ή λόγω φόρτου εργασίας σε συγκεκριμένες περιόδους (π.χ. Χριστούγεννα ή Πάσχα). Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο ενημερώνεστε σχετικά καθώς και για το πότε θα είναι διαθέσιμο. Τα υπόλοιπα των παραγγελιών σας αποστέλλονται μόλις τα είδη είναι διαθέσιμα, αφού ενημερωθείτε προηγουμένως.

Τρόποι Αποστολής

Οι παραδόσεις εκτελούνται με Courier κατά επιλογή του ToysGalaxy.gr.

Εφόσον έχετε κάνει παραγγελία με εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα λάβετε ενημέρωση στο e-mail σας, την ημέρα της αποστολής της παραγγελίας σας με όλα τα στοιχεία αποστολής καθώς και την ταυτότητα αποστολής (voucher) του δέματος ώστε να μπορείτε να δείτε που βρίσκετε η αποστολής σας (tracking) ανά πάσα στιγμή. Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα τότε η αποστολή γίνετε μέσω μεταφορικής.

Παραλαβή από το κατάστημα:

Σε όλα μας τα προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα δωρεάν.

Σημείωση: Παρακαλούμε μην προσέλθετε στο κατάστημα αν πρώτα δεν σας ενημερώσουμε πως είναι έτοιμη η παραγγελία σας.

Για τις Courier οι χρόνοι παράδοσης είναι:

  • Παράδοση σε 1 – 3 εργάσιμες στην Ηπειρωτική Ελλάδα από την ημερομηνία αποστολής.
  • Παράδοση σε 3 – 5 εργάσιμες στη Νησιωτική Ελλάδα ή σε δυσπρόσιτους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής.

Για τις μεταφορικές εταιρίες οι χρόνοι παράδοσης είναι:

  • Παράδοση σε 2 – 5 εργάσιμες στην Ηπειρωτική Ελλάδα από την ημερομηνία αποστολής.
  • Παράδοση σε 5 – 10 εργάσιμες στη Νησιωτική Ελλάδα ή σε δυσπρόσιτους προορισμούς από την ημερομηνία αποστολής.

Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 18:00.
Παράδοση το Σάββατο, όπως και παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα χρεώνεται με επιπλέον 5 ευρώ και δεν είναι διαθέσιμη σε περιόδους υψηλής ζήτησης.

Κόστος Μεταφορικών

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,30€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,30€. Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί.

Για αποστολή προς νησιώτικους προορισμούς του δικτύου της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,30€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1.30€.

Για παραγγελίες άνω των 79.99€ η αποστολή είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή αυτή έχει χρέωση 2,50 €.

Διανομή στην πόλη της Λάρισας:

Για την πόλη της Λάρισας, η αποστολή και η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται αυθημερόν χωρίς επιπλέον κόστος.

Σημείωση: Θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για τις λεπτομέρειες της παράδοσης.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να οφείλεται σε έναν από τους παρακάτω λόγους:

  • Ο προμηθευτής καθυστέρησε να στείλει το προϊόν. Προκειμένου να σας προσφέρουμε ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές παραγγέλλουμε τα προϊόντα μας από μια μεγάλη λίστα προμηθευτών, Ελλήνων και ξένων. Συμβαίνει , όμως πολλές φορές μια παραγγελία να καθυστερήσει στο τελωνείο ή στην μεταφορά του. Σε τέτοιες περιπτώσεις επικοινωνούμε μαζί σας και σας ρωτάμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς το συγκεκριμένο προϊόν ή αντικαθιστώντας το με κάποιο άλλο που θα σας προτείνουμε. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
  • Το προϊόν που έχετε παραγγείλει έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Στα προϊόντα που διατίθενται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο κάποιος προμηθευτής να ανακοινώσει απροειδοποίητα ότι καταργεί κάποια προϊόντα. Και σε αυτή την περίπτωση άνθρωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να σας δώσει εναλλακτικές λύσεις.
  • Όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και γενικά σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας που επηρεάζουν την ομαλή μεταφορά και παράδοση.
  • Σε περιόδους αιχμής (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες).
  • Τέλος, σε κάθε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων , σχετικά με την παραγγελία σας ή με την πληρωμή της . Για παράδειγμα όταν τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

δ. Επιστροφές Προϊόντων & Ακυρώσεις Παραγγελιών

Επιστροφές γίνονται δεκτές μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πώλησης και εφόσον η συσκευασία των προϊόντων αυτών δεν έχει ανοιχτεί / καταστραφεί. Ακύρωση της παραγγελία σας γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον αυτή δεν έχει αποσταλεί από τις αποθήκες μας.

ε. Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση που παραλάβατε προϊόντα που χτυπήθηκαν, έσπασαν ή είναι ελαττωματικά πρέπει αμέσως (το αργότερο την 2η μέρα από τη παραλαβή) να γίνει δήλωση από εσάς στον εκάστοτε μεταφορέα, που ευθύνεται για τη σωστή μεταφορά, αλλά και σε εμάς. Φυσικά αν συντρέχει ευθύνη μας τα ελαττωματικά προϊόντα θα αντικατασταθούν χωρίς καμία επιβάρυνση.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και την υπομονή σας να διαβάσετε όλα τα προηγούμενα, για οποιαδήποτε επιπλέον απορία ή ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε, πριν και μετά τις αγορές σας!

Ταυτότητα Επιχείρησης

ΑΡ. ΓΕΜΗ: 156815740000
ΕΔΡΑ: Λάρισα
ΔΟΥ: Λάρισας
ΑΦΜ: 033405702
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: toysgalaxy.gr